overlay

De salon waar Uw huid en Uw innerlijk welbevinden vakkundig en oprecht worden behandeld!

slide 0
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Welkom!

 

Welkom bij Schoonheidssalon Gabriëlle!

Kom tot rust….. Neem plaats in een ontspannen wachtruimte laat al je zorgen los…. Je voeten stappen in een heerlijk warm voetenbad met etherische olie.

Elke dag is anders, hoe ben jij vandaag opgestaan? Waar heb jij NU behoefte aan?

Je Uiterlijk laat zien hoe het gaat met je INNERLIJK. Mijn Kracht is jezelf toe te staan om tot rust te komen. Opladen…..opdoen van nieuwe energie…blokkades opheffen. De behandelingen die ik geef vanuit mijn hart zijn UNIEK en elke keer anders.

Laat je meevoeren in de stroom van jouw energie, je neus is wijs!… welke geur kies jij? Welk element past bij jou?….Nu? Samen met de Chroma Rythmic met kleurentherapie, vibratie en lymfedrainage ervaart je gehele lichaam de weldaad en kracht van rust, betere opname en doorstroming van alle vloeistoffen, en afvoeren van afvalstoffen.

"Al 29 jaar ben ik schoonheidsspecialiste, maar elke dag leer ik nog bij en deel ik graag mijn passie en inzichten met jullie"

Phyto 5 volgens de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal, en Water & MGC derma met CBD (Cannabis) olie Bovenstaande merken zijn 100 % biologisch natuurlijke huidverzorging met hoge energetische waarde. (ERVAAR HET ZELF!) SCHOONHEID IS INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS

 
Je bent welkom.
 
Harte groet,
 
Gabriëlle