overlay

De salon waar Uw huid en Uw innerlijk welbevinden vakkundig en oprecht worden behandeld!

slide 0
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Welkom!

Welkom bij Schoonheidssalon Gabriëlle!

Uw huid, maar ook het welbevinden van Uw innerlijk is mijn werkterrein.

 

Ons lichaam bestaat niet alleen uit materie (botten, spieren en vloeistoffen) maar ook uit vitale energie.
Chroma Therapie (Licht) regeneert en vitaliseert het hele lichaam tot op celniveau.
 
Een behandeling met Phyto 5 producten ondersteunt met de Chroma Rhytmic, is een welkome reis van geur, diepe ontspanning, voelbare verbetering van de elasticiteit & tonus van de huid, verhoogde afvoer afvalstoffen, verbetering bloed en lymfecirculatie.

Gabriëlle bepaald uw bio-ritme en  maakt een diagnose van de reflexzones op het gezicht en lichaam. Reflexologie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft die helpt om een optimale gezondheid te handhaven en genezing te bevorderen.
Stress, verkeerde voeding, klimaatsveranderingen en onvoldoende lichaamsbeweging leiden tot een verstoring van deze natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen worden zichtbaar als huidproblemen.

Phyto 5 is gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water  brengt de huidconditie terug in balans.

Phyto5 is een totaalconcept van exclusieve professionele, energiestimulerende behandelingen en producten, gecombineerd met lymfedrainage en kleurentherapie.

 
Je bent welkom.
 
Harte groet,
 
Gabriëlle