overlay

De salon voor al uw behandelingen!

Gabriëlle is al ruim 25 jaar een vertrouwd en vakkundig schoonheidsspecialiste. Zij beheerst veel specialisaties en heeft veel kennis in huis. Bovenal oefent zij met hart en ziel haar vak uit.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Electrisch ontharen

Dé manier om ongewenste haargroei te verwijderen op het gelaat is het elektrisch ontharen. Zelfs pigmentloze dunne haren kunnen dankzij deze methode worden verwijderd.

Met elektrisch ontharen ontstaat een warmte ontwikkeling in de haarfollikel die de wandjes samensmelt. Hierdoor laat de haar los en krijgt de haarwortel geen voeding meer. Soms kan er nog een haar terug komen maar die is vaak al heel dun met weinig pigment.

Hoeveel behandelingen voor het definitief verwijderen van overbeharing noodzakelijk zijn, is vaak moeilijk precies te bepalen, en hangt van veel factoren af:

  • De soort haren;
  • De hoeveelheid haren;
  • De groeifases van de haar;
  • Hoe vaak komt de cliënt per week of maand;

Belangrijk is wél dat vanaf het moment dat u met elektrisch ontharen start, u zelf niet meer de haren met een pincet verwijdert. Afknippen mag nog wel!

Kosten: per 30 minuten € 59,00

Let op! Als u goed verzekerd bent met een aanvullende verzekering en u heeft een verwijsbrief van uw huisarts die heeft geconstateerd dat u overmatige ongewenste haargroei heeft in het gezicht, kunt u een groot deel van de behandeling terugkrijgen via uw verzekering.