overlay

De salon voor al uw behandelingen!

Gabriëlle is al ruim 25 jaar een vertrouwd en vakkundig schoonheidsspecialiste. Zij beheerst veel specialisaties en heeft veel kennis in huis. Bovenal oefent zij met hart en ziel haar vak uit.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Bindweefselmassage tbh Huidverbetering

Cosmetische bindweefselmassage
Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur en maakt het weefsel los van de onderhuid. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Hoe werkt bindweefselmassage?
Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitvoeren worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. De  intense doorbloeding van de huid verbetert ook de opname van werkstoffen uit de producten die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.
 
Waarom Bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Gabriëlle?, veel ervaring en inzet voor mooi resultaat. We doen het samen, graag geef ik je goed advies en tips voor Detox

Deze behandeling is uitermate geschikt bij
·      Losmaken van het weefsel van de rug / billen
·      anti-aging
·      littekenbehandeling
·      bestrijding van cellulitus (panniculose)
·      in conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift
 
Losse behandeling €66,00 duur 50 minuten
 
 
 
 
De bindweefselmassage laat uw gezicht / hals  huid weer stralen en ziet er strakker uit. Zeker in combinatie met voedingssupplementen en eventueel aangevuld met lichttherapie lymfedrainageVisual