overlay

De salon voor al uw behandelingen!

Gabriëlle is al ruim 25 jaar een vertrouwd en vakkundig schoonheidsspecialiste. Zij beheerst veel specialisaties en heeft veel kennis in huis. Bovenal oefent zij met hart en ziel haar vak uit.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Nieuws

Echte schoonheid komt van binnen, uit je hart. Diep van binnen weten wij wat goed voor ons is.

De wereld waarin wij leven is snel en hectisch, we krijgen veel impulsen en verplichtingen om aan te voldoen.

Oprecht jezelf zijn is een uitdaging!.

Door mijn jarenlange ervaring en inzichten, heb ik bewust gekozen voor Phyto 5.

Het past totaal bij mijn visie!

Huidverzorging volgens het ritme van de natuur. Phyto 5 is een geregistreerd Zwitsers top cosmeticamerk, gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Ons leven volgt een voortdurend ritme tussen tegengestelde polen. We bewegen tussen dag en nacht, zomer en winter, inspanning en ontspanning, Yin en Yang. De Chinezen uit het oude China leefden volgens het ritme van de natuur die werd ingedeeld in 5 elementen. Deze natuurelementen staan bij Phyto 5 centraal.

De producten zijn niet gebaseerd op synthetische formules en dierproefvrij. Phyto5 producten bevatten geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen, parabenen, synthetische parfums of dierlijke stoffen.