overlay

De salon voor al uw behandelingen!

Gabriëlle is al ruim 25 jaar een vertrouwd en vakkundig schoonheidsspecialiste. Zij beheerst veel specialisaties en heeft veel kennis in huis. Bovenal oefent zij met hart en ziel haar vak uit.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Ontzuren en ontslakken

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam, met als gevolg verzuring van het lichaam. De aanwezigheid van teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilasatose.

Verzuring kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd, denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen, een hartinfarct. Maar heel weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.

Gratis test
Om de werkelijke conditie van het lichaam te testen is een urinetest noodzakelijk. Wij bieden u een gratis urinetest die de PH-waarde meet en daarmee de verzuring in het lichaam registreert. Afhankelijk van de uitslag ontvangt u advies over de behandelwijze.