overlay

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Phyto 5

Phyto5 mini (45min):                                                                € 50,00

Huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, toevoegen van mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. 
Als introductiebehandeling, ook voor mannen of tieners zeer geschikt.

Phyto5 basis(60 min):                                                               € 60,00

Harmoniserend, energetisch voetbad,huidanalyse, bepalen van het element, aura flora spray, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, serum, element masker, toevoegen van mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. Gezichtsbehandeling voor een gebalanceerde huid of probleemhuid (bijv. acné of anti-aging).                                     

Phyto5 intensief(90 min):                                                          € 75,00

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, aura flora spray, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, lymfedrainage en licht behandeling (Chroma Rythmic), massage van nek en schouders en gezicht, serum, element masker, toevoegen mineralen, zuurgraad herstellende crème, dagverzorging van het element. 
Gericht op het herstel van de energiebalans, de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen, ontgiften en het herstellen van de vochtbalans met als resultaat een stralende huid.

Phyto5 excellent (115 min):                                                       € 106,00

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, aura flora spray, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, lymfedrainage en lichtbehandeling (Chroma Rythmic), massage van nek en schouders en gezicht (uitgebreid), serum.

5-kleuren kleimasker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. Gericht op het herstel van de energie balans, de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen, het herstellen van de vochtbalans en het ontgiften door middel van lymfemassage.
De 5-kleuren kleimaskers worden op de zones van het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele energiedoorstroming naar de organen.