overlay

De salon voor al uw behandelingen!

Gabriëlle is al ruim 25 jaar een vertrouwd en vakkundig schoonheidsspecialiste. Zij beheerst veel specialisaties en heeft veel kennis in huis. Bovenal oefent zij met hart en ziel haar vak uit.

visual
Actie - Klik hier

Vrijblijvende informatie?

(06) 204 519 27

Voedingssupplementen laviesage

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid. Vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren.

Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. De inzetgebieden betreffen: huidbescherming tegen vroegtijdige veroudering, huidklachten en huidverbetering.

Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om achteruitgang tegen te gaan. Als de huid te snel veroudert, is er blijkbaar een gebrek aan de juiste stofjes om de huid in goede conditie te behouden. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen.

Er is een complete lijn van nutricosmetics ontwikkeld (supplementen voor de huid) die de huidopbouw maximaal kan ondersteunen. Voor LavieSage houdt de huid niet op bij het gezicht. Alhoewel dat deel van de huid het meest zichtbaar is, zal iedereen ook een mooie huid op de rest van haar of zijn lichaam willen hebben.